ZIJN. Academy

ZIJN. Academy

Zorg voor jouw ontwikkeling

ZIJN. academy

Een leer- en ontwikkelplatform voor zorgprofessionals

Met ZIJN. academy bieden we zorgprofessionals de kans om zich verder te ontwikkelen, aan de hand van unieke trainingen. ZIJN. academy is beschikbaar voor alle zorgprofessionals werkzaam binnen de gehele jeugd,-hulp en beschermingsketen.

Wij geloven namelijk dat er in elke zorgprofessional goud zit. Door mensen te inspireren en door kennis te delen die direct toepasbaar is, willen we dit goud naar boven halen. Mensen laten ervaren hoeveel potentie ze hebben en hen vervolgens stimuleren om die potentie ten volste te benutten, dát is waar wij voor staan.

Ons trainingsaanbod Over ZIJN. Academy

Ontdek.
Ontdek je groeipotentie en waar jij je in wilt verbeteren.

Ontwikkel.
Ontwikkel jezelf en haal het goud in jou naar boven. 

Ontplooi.
Ontplooi jezelf; haal het maximale uit jezelf en het leven.

Waarom kiezen voor ZIJN. academy?

ZIJN. academy helpt je om:

  • Je vakkennis te verdiepen
  • Je SKJ-registratie te behouden
  • Je verder of breder te ontwikkelen, als mens en als deskundige
  • Meer houvast te vinden in je werk (werken in de zorg is immers altijd uitdagend)
  • Collega’s te ontmoeten die ook willen groeien
En nog meer...

Trainingen
Compacte trainingen die je handvaten bieden die je direct toe kunt passen en die (bijna allemaal) meetellen voor je SKJ-registratie. Onze trainingen zijn uniek en door onszelf gemaakt. Door de zorg, voor de zorg.

Naslagwerk
Als deelnemer krijg je een speciale map, met infographics waar de belangrijkste informatie van de trainingen in staat, zodat je die er nog eens op na kunt slaan. Tijdens, of voorafgaand aan een casus of situatie in je werk, bijvoorbeeld.

Wij vieren groei
Jouw groei, om precies te zijn. De trainingen van ZIJN. academy zijn kwalitatief, compact, praktijkgericht, maar ook feestelijk (want groei moet je vieren) en gewoon heel goed verzorgd. Ons motto is niet voor niets ‘zorg voor jouw ontwikkeling’.

We passen ons aan
We ontwikkelen onze trainingen zelf. Zo weten we niet alleen zeker dat de trainingen nú aansluiten op de behoefte van zorgprofessionals, maar ook in de toekomst. We passen ons opleidingsaanbod namelijk aan op jullie behoefte en op actuele ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht
Onze trainingen worden live gegeven en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Om je een optimale opleidingservaring te kunnen bieden, verdiepen we ons van tevoren in jou en de andere deelnemers. Zo kunnen we de trainingen waar mogelijk nog beter afstemmen op jouw behoefte.

Sub titel 4

Titel

Foto veld en tekst veld

Sub titel 5 forms

Titel

Hier kan ook tekst