bemiddeling in de zorg

bemiddeling in de zorg

wie wij zijn_paars

flexibele en ervaren zorgprofessionals.

Als zorgorganisatie of onderwijsinstelling ben je verantwoordelijk voor de jongeren of volwassenen waar jij zorg over draagt. Soms kom je hierbij handen tekort. ZIJN. is een team van ervaren zorgprofessionals die zijn ervaring en netwerk aan flexibele krachten (ZZP-ers) deelt.

ad hoc 1-op-1 begeleiding totaaloplossing
wat we graag doen

zorgprofessionals aangeboden.

Goede zorg begint met gezonde teams. Daarom bieden we ad hoc oplossingen, projectmatige aanpak en advies. We hebben ervaring in:

  • jeugdzorg instellingen en jeugdgevangenissen
  • forensische zorginstellingen
  • GGZ-instellingen
  • gehandicaptenzorg
  • pedagogisch ondersteuning op scholen

Wij leveren personele diensten o.a. aan Aloysiusstichting, Ipse de Bruggen, Lijn 5Philadelphia, Kenter Jeugdzorg, Antonius School, Lister, ParlanStichting Timon, Horizon, Triversum

ontdek wie wij zijn

meer dan gaten vullen.

“Er kwam een club die het leuk vond om er te zijn en plezier had om met de doelgroep te werken. Dat was precies wat we nodig hadden.

Het is meer dan alleen het vullen van gaten in een rooster. Het verschil zit in de persoonlijke aandacht en aansluiten bij waar ik behoefte aan had.”

lees de ervaring van Wim Ebbers (lokatiehoofd bij Lister) 

ad hoc oplossingen

vanavond personeel nodig.

Soms is er door omstandigheden ineens een tekort aan zorgpersoneel. Dit lossen we graag voor je op. Neem contact op met onze coördinatoren en in 95% van de gevallen vinden zij een passende professional die je team kan versterken. Desnoods vanavond nog.

individuele begeleiding

1-op-1.

Op een woongroep kan soms een enkele zorgvrager voor veel onrust zorgen. Door deze zorgvrager specifieke zorg met een eigen programma te bieden, creëer je weer rust op de woongroep en de juiste zorg voor de individu. In dit soort gevallen bieden wij 1-op-1 begeleiding.

totaaloplossingen

compleet team opzetten.

Soms moet er een compleet nieuw team opgezet worden, of merk je dat een team niet lekker loopt. We starten nieuwe projecten of ondersteunen en adviseren in vastgelopen situaties.

kennisdeling

advies.

Als manager kom je soms situaties tegen waar je advies in kan gebruiken. Het team van ZIJN. bestaat uit experts op het gebied van visie, opleiding, organisatie, kwaliteit en rendement. Wij delen alle kennis die wij in huis hebben.

 

juiste persoon op de juiste plek.

“Er is oog voor mijn kwaliteiten en hierdoor werk ik op projecten die goed bij mij passen. Er wordt goed meegedacht wie waar past, in plaats van dat het gaat om het snel opvullen van diensten.”

lees de ervaring van Eyup Aydin (zzp-er)

“Alleen een goedkope kracht op die plek plaatsen is niet de oplossing. Er moet ook wat gebeuren in dat team – en het moet de juiste persoon zijn die met de juiste zaken aan de slag gaat.”

lees het interview met Aure Davids (kwaliteitsmanager) 

zijn_paars begint met zien

onze aanpak.

ontmoeten.

We beginnen met kennismaken. Het complete team van ZIJN. komt zelf uit het zorgveld en begrijpt de dynamiek en inhoud van de zorg. ZIJN. is benieuwd naar uw organisatie. Wat is de cultuur en waar zijn jullie naar op zoek?

bezinnen.

Het spreekwoord luidt: ‘Bezint eer ge begint’. Wij selecteren mensen die passen bij uw organisatie op basis van kennis, ervaring, opleidingsachtergrond en werkhouding. Wij vinden het belangrijk dat wij jullie bestaande teams en structuren zo goed mogelijk ondersteunen.

actie.

Wij leveren wat we hebben afgesproken. Desnoods dezelfde dag. Zodra wij personeel leveren, staan onze planners en kwaliteitsmanager voor je klaar. Op deze manier staan we zowel dicht bij uw management als bij onze mensen. Wij volgen het proces, zowel in goede als minder goede fases en sturen zo nodig bij.