bemiddeling in de zorg

bemiddeling in de zorg

wie wij zijn_paars

flexibele en ervaren zorgprofessionals.

Als zorgorganisatie of onderwijsinstelling draag je grote verantwoordelijkheid voor jongeren en/of volwassenen. Soms kom je hierbij handen tekort. Het team van zijn. bemiddeling bestaat uit ervaren zorgprofessionals die hun ervaring en netwerk van flexibele krachten (ZZP-ers) deelt.

ad hoc 1-op-1 begeleiding totaaloplossing
wat we graag doen

zorgprofessionals aangeboden.

Goede zorg begint met gezonde teams. Daarom bieden we ad hoc oplossingen, projectmatige aanpak en advies. We hebben ervaring in:

  • jeugdzorg instellingen en justitiële jeugdinrichtingen.
  • forensische zorginstellingen
  • GGZ-instellingen
  • gehandicaptenzorg
  • pedagogisch ondersteuning op scholen
  • Ouderenzorg

Wij leveren onze personele diensten o.a. aan Aloysiusstichting, Levvel, Kenter Jeugdzorg, Lister, Parlan, Stichting Timon, Horizon, TriversumLeger des Heils, GGZ-NHN, Hartekamp groep

 

meer dan gaten vullen.

“Er kwam een club die er plezier in had om met de doelgroep te werken. Dat was precies wat we nodig hadden.

Het is meer dan alleen het vullen van gaten in een rooster. Het verschil zit in de persoonlijke aandacht en het aansluiten bij waar ik als manager behoefte aan had.”

lees de ervaring van Wim Ebbers (lokatiehoofd bij Lister) 

ad hoc oplossingen

vanavond personeel nodig.

Soms is er door omstandigheden ineens een tekort aan zorgpersoneel. Dit lossen we graag voor je op. Neem contact op met onze coördinatoren en in 95% van de gevallen vinden zij een passende professional die je team kan versterken. Desnoods vanavond nog.

individuele begeleiding

1-op-1.

Op een woongroep kan één enkele zorgvrager soms zoveel begeleiding nodig hebben, dat op de hele woongroep onrust ontstaat. Door deze zorgvrager specifieke zorg met een eigen programma te bieden, creëer je weer rust op de woongroep en de juiste zorg voor het individu. In dit soort gevallen bieden wij 1-op-1 begeleiding.

totaaloplossingen

compleet team opzetten.

Soms moet er een compleet nieuw team opgezet worden, of merk je dat een team niet lekker loopt. Wij starten nieuwe projecten of ondersteunen en adviseren in vastgelopen situaties.

kennisdeling

advies.

Als manager kom je soms situaties tegen waarin je advies kunt gebruiken. Het team van ZIJN. bestaat uit experts op het gebied van visie, opleiding, organisatie, kwaliteit en rendement. Wij delen alle kennis die wij in huis hebben.

 

juiste persoon op de juiste plek.

“Er is oog voor mijn kwaliteiten en hierdoor werk ik op projecten die goed bij mij passen. De juiste match is belangrijk, het draait niet alleen om het snel opvullen van diensten.”

lees de ervaring van Eyup Aydin (ZZP-er)

“Alleen een goedkope kracht op een plek plaatsen is niet de oplossing. Er moet ook wat gebeuren in een team – en het moet de juiste persoon zijn die met de juiste zaken aan de slag gaat.”

lees het interview met Aure Davids (Case manager bij ZIJN)

zijn_paars begint met zien

onze aanpak.

ontmoeten.

We beginnen met kennismaken. Het complete team van ZIJN. komt zelf uit het werkveld en begrijpt de dynamiek en inhoud van de zorg. ZIJN. is benieuwd naar uw organisatie. Wat is de cultuur en waar zijn jullie naar op zoek?

bezinnen.

Het spreekwoord luidt: ‘Bezint eer ge begint’. Wij selecteren mensen die passen bij uw organisatie op basis van kennis, ervaring, opleidingsachtergrond en werkhouding. Wij vinden het belangrijk dat wij jullie bestaande teams en structuren zo goed mogelijk ondersteunen.

actie.

Wij leveren wat we hebben afgesproken. Desnoods dezelfde dag. Zodra wij personeel leveren, staan onze planners en kwaliteitsmanager voor je klaar. Op deze manier staan we zowel dicht bij uw management als bij onze mensen. Wij volgen het proces en sturen zo nodig bij.