ervaring met uitzendbureaus

ervaring met uitzendbureaus

bouwen aan een team.

 

“Bouwen aan een team en tegelijk de boel draaiende te houden. Om dat te bereiken, heb ik een tijd lang een stevige club nodig die goed kan leveren.”

Een fragment uit een interview met Wim Ebbers – locatiehoofd bij Lister.

ervaring met uitzendbureaus.

“Er waren een aantal vacatures die ik niet vervuld kreeg. En ik had geen goede ervaringen met uitzendbureaus. Vanuit het team kreeg ik vaak terug dat ze liever alleen werkten, dan met ZZP-ers of uitzendkrachten. Ze zeiden: ‘Daar heb ik niets aan en die moet ik nog instrueren ook.’ Ik was er klaar mee.

Toevallig kwam ik Ernst-Jan (mede-eigenaar van ZIJN.) tegen. We raakten in gesprek en ik werd geïnteresseerd. Daarna kreeg ik er een locatie bij waar veel moest gebeuren. Bouwen aan een team en tegelijk de boel draaiende te houden. Om dat te bereiken, had ik een tijd lang een stevige club nodig die goed kan leveren. In dit proces heb ik ZIJN. leren kennen.

Het is meer dan alleen het vullen van gaten vullen in een rooster. Dan is het: ‘ik heb geleverd, hier heb je de rekening.’ Nu is er vanaf het begin actief meegedacht met mij als manager.

leuk om er te zijn.

Nu hoorde ik een heel ander geluid terug uit het team: ‘Wat fijn dat je dit gedaan hebt. Want we hebben nu voor het eerst uitzendkrachten en collega’s waar we wat aan hebben.’

Een tijdje was het op de locatie nog een puinhoop. Vanuit het bestaande team waren sommige mensen wat zuur geworden en zeurden dat dingen niet deugde. Toen kwam er een club die het leuk vond om er te zijn en plezier had om met de doelgroep te werken.

persoonlijke aandacht.

Ik werk nu bijna 17 jaar bij Lister. Ik heb hiervoor ook bij andere organisaties gewerkt en met verschillende uitzendbureaus gewerkt en dit is mijn beste ervaring tot nu toe. Het verschil zit in de persoonlijke aandacht. Ernst-Jan belde iedere week of twee keer per week of alles nog goed liep. Dat is nou echt ZIJN.”

Kan jij ook ondersteuning gebruiken in jouw zorginstelling? Neem contact op!

contact

Foto gebruikt met toestemming. Volg Wim Ebbers in LinkedIn.

bel mij terug.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contact opnemen.

088-9390300 contact@zijn.nl

veel gestelde vragen zijn

Wie is Lister?

Lister begeleidt al ruim 30 jaar mensen met een psychiatrische aandoeningen en/of een verslaving middenin de samenleving. Er zijn verschillende locaties in Utrecht en omgeving.