Ontwikkel je verder met ZIJN. academy

Ontwikkel je verder met ZIJN. academy

Ontwikkel je verder met ZIJN. academy

ZIJN. lanceert een nieuw leer- en kennisplatform voor zorgmedewerkers. Met ZIJN. academy bieden we zorgprofessionals de kans om zich verder te ontwikkelen – zowel in de diepte als in de breedte. We zijn druk bezig met het inrichten van dit platform, in eerste instantie voor de werkers van ZIJN. in Zorg en vervolgens voor ZZP’ers die wij bemiddelen en collega-zorgaanbieders.

Waarom ZIJN. academy?
Wij vinden het belangrijk dat professionaliteit continu en duurzaam wordt versterkt. Wij vinden het daarom ook erg belangrijk dat zorgprofessionals de mogelijkheid krijgen om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Door hen die kans te bieden en door het volgen van opleidingen te stimuleren, dragen we bij aan het verhogen van de kwaliteit van de geleverde zorg en aan de professionaliteit van de zorgmedewerkers die voor ons werken en die wij bemiddelen.

Een nieuwe stap
Voor ons is ZIJN. academy een logische vervolgstap binnen ZIJN. Middels dit leerplatform willen we de professionaliteit, het kennisniveau, de motivatie, het enthousiasme en de professionaliteit van onze zorgprofessionals vergroten en verder stimuleren. Tegelijkertijd hopen we dat daarmee ook de waardering voor hun werk verder toeneemt en willen we nog meer inzetten op verbinding – we gaan namelijk ook trainingen aanbieden die specifiek ontwikkeld zijn vanuit de zorg- en mensvisie van ZIJN.

Wat ons betreft is hier sprake van een win-win-win situatie: we bieden onze mensen de kans zich verder te ontwikkelen en dragen we bij aan het structureel verbeteren van de kwaliteit van zorg. Aan de andere kant verbreden we hiermee ook ons eigen aanbod, zodat we onze zorgprofessionals nóg meer mogelijkheden kunnen bieden!

De planning
Op dit moment, in kwartaal 1 van 2022, zijn we volop bezig met het inrichten van ZIJN. academy. Dit houdt in dat we het leerplatform aan het bouwen zijn, dat we de implementatie voorbereiden en dat we een goed aanbod aan trainingen en opleidingen aan het creëren zijn. Het projectteam werkt momenteel hard aan de implementatie. De verwachting is dat we in de zomer van 2022 ZIJN. academy kunnen lanceren binnen ZIJN. in zorg, om dit vervolgens verder uit te rollen naar de ZZP’ers van onze Personele en Dienstverlening en collega zorgaanbieders.

bekijk ook

  • nieuws.
  • Wij stellen voor…
  • nieuws.
  • ZIJN. breidt zorgaanbod in regio Foodvalley uit
  • nieuws.
  • Over ZIJN. als zorgverlener