GZ psycholoog gezocht.

GZ psycholoog gezocht.

vacatures in de zorg bij ZIJN.

GZ psycholoog gezocht.

Ben jij een GZ psycholoog bij wie de cliënt centraal staat? Werk je graag in een multidisciplinair team aan een goed herstel van je cliënten? Mooi. Dan gaan we graag samen met jou kijken welke van onze opdrachtgevers het best bij je past.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog lever je een grote bijdrage in de diagnostiek. Je werkt procesmatig, maakt behandelplannen, doet risico- inschattingen en evalueert deze steeds om de kwaliteit van zorg te kunnen blijven waarborgen. Je behandelt en begeleidt patiënten en stimuleert hierbij gezond gedrag.

Je gaat werken met een grote diversiteit aan cliënten. Dit maakt elke dag anders en dat vind je prettig, omdat jij goed in staat bent om te schakelen tussen verschillende cliënten met verschillende zorgvragen. Voor je cliënten ben je goed te lezen. Wanneer er sprake is van ongewenst gedrag, maak je dit bespreekbaar. Zo nu en dan treedt je de-escalerend op.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde universitaire opleiding psychologie met een aanvullende opleiding tot GZ psycholoog;
  • BIG–registratie als GZ psycholoog;
  • Een enthousiaste houding;
  • De bereidheid om onderdeel te willen zijn van een vast team.

Wil je meer weten of direct solliciteren, neem dan contact op met contact@zijn.nl of bel voor meer informatie naar onze planning op 06-15448027. We horen graag van je!