Vacature zorgcoördinator

Vacature zorgcoördinator

24 uur per week

zorgcoördinator

ZIJN. in zorg is een zorginstantie die op verschillende gebieden ambulante begeleiding biedt. In een groot aantal gemeenten in Nederland zijn wij actief in de begeleiding van mensen die zorg vragen. Dit kan op ambulante wijze maar ook via een pilot en of op een projectbasis.

Als zorg-coördinator heb je een functie waarbij overzicht en verbinden zeer elementaire onderdelen zijn en bezit je hier veel compassie mee en wordt hier blij van. Als zorg-coördinator begeleid je collega’s en dit doe je met een hart-gesteldheid waarvan bemerkt wordt dat er vertrouwen is en er een mooi contact ontstaat. Je veel zelfvertrouwen en je kunt goed reflecteren. Je bent bevlogen en gepassioneerd en je hebt snel overzicht en ziet kansen. Je verbetert werkprocessen en helpt graag collega’s door ze sterker te maken. Je kunt goed schakelen in processen, kunt goed kunnen samenwerken, overzicht houden, initiatieven nemen. Verbinden en integer zijn, zijn voor deze functie kerncompetenties.

jouw werkplek.

ZIJN. heeft voor de regio Utrecht in Woerden een kantoor. Op deze plek ontmoet je jouw collega’s, kun je mensen ontvangen en kun je al je werkzaamheden verrichten.

functie-inhoud.

Je zorgt in eerste instantie voor de dagelijkse coördinatie en begeleiding die relevant wordt geacht en hebt hierbij het overzicht om in bredere zin te kunnen coördineren. Het is belangrijk dat je aansluit bij de ontwikkeling van werkprocessen en in uiteenlopende situaties. Je coördineert het werk, koppelt de zorgvragers met medewerkers en denkt in mogelijkheden.  Je betrekt de nodige instanties en partijen bij en tot een integraal netwerk. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van het team, het voeren van voortgang- en popgesprekken met een terugkoppeling naar de directie. Je zorgt dat er een jaarplan geschreven wordt waar de ontwikkelingen in worden beschreven van het team en het cijfermatig klopt wat er moet gebeuren in jouw verantwoordelijkheidsgebieden. Je signaleert en reageert effectief en zorgt dat het goud uit het team komt en mensen in hun kracht komen. Je houdt balans in het team en denkt actief mee in de opbouw van ZIJN. en dat er kennis opgebouwd en gedeeld wordt. Je zorgt dat er met de gemeentes gesprekken gevoerd worden of andere samenwerkingspartners en kansen ziet en die weet je te vertalen naar de juiste actie om de zorgvrager goed te helpen en te bedienen. Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de begeleidingsprocessen van de zorgvragers in opbouw, groei en zelfredzaamheid, daarbij stimuleer je tot het ondernemen van activiteiten die dit proces ondersteunen.

functieprofiel.

 • Je hebt aantoonbare ervaring met Jeugd en of WMO
 • Ervaring met coördineren en/of management in de zorg en daarnaast ervaring in het samenwerken en afstemmen van gemeentelijke instanties en ketenpartners
 • Ook vinden wij het belangrijk dat je eerder hebt gewerkt aan het opbouw en aansturen van teams (formatie van het team en instroom van nieuwe medewerkers, planning)
 • Afgeronde HBO-opleiding in de zorg en SKJ geregistreerd.
 • Kennis van de sociale kaart e.o. is een pre
 • Je bent gericht op verbinding, werkt zorgvuldig en toont je betrouwbaar. Je ziet uitdaging in het bieden van maatwerk aan zorgvragers en het werken bij een organisatie die dit hoog in het vaandel heeft staan en volop in ontwikkeling is
 • Je bent administratief vaardig (outlook, office, e.d.)
 • Je bent flexibel, initiatiefrijk en daadkrachtig. Je gaat methodisch te werk. Je staat stevig in je schoenen
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

ons aanbod.

 • Een contract voor een jaar met zicht een dienstverband voor onbepaalde tijd. De functie is per direct beschikbaar.
 • Salariëring op basis van vooropleiding, werkervaring en competenties
 • Een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling
 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een telefoon en laptop van ZIJN.

informatie.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Gerlo Sogtoen via 06-40090796 of via de mail gerlo.sogtoen@zijn.nl.

solliciteren.

Heb je belangstelling voor deze vacature solliciteer dan via contact@zijn.nl. Tussentijds zullen wij de reacties beoordelen. Naast een CV ontvangen we graag een motivatie.

Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag.