een rots in de branding

een rots in de branding

ditZIJNwij

zorgprofessional Elsemieke.

even voorstellen.

dit is Elsemieke (37). Een rots in de branding met gevoel voor humor. Elsemieke is sociotherapeut en werkt via ‘ZIJN. Personele dienstverlening’ en ‘ZIJN. in Zorg’ als ambulant hulpverlener. Omdat we graag laten zien wie wij ZIJN, stellen we haar aan je voor.

Elsemieke is een ervaren zorgprofessional, die al 15 jaar werkervaring heeft binnen de (open)residentiële jeugdzorg. Ze is SPH/SKJ-geregistreerd en heeft de opleiding IAG gevolgd, wat staat voor Intensief Ambulante Gezinsbehandeling.

eetproblematiek.

Op dit moment werkt zij als sociotherapeut, waar ze zich in een klinische setting en als ambulant werker bezighoudt met het helpen van kinderen die kampen met een eetproblematiek.

doortastend.

Haar ruime ervaring komt onder meer tot uiting in haar betrouwbaarheid (Elsemieke doet wat ze zegt, en zegt wat ze doet) en het feit dat zij ook in crisissituaties snel veiligheid kan bieden door snel te schakelen en de zaken doortastend te regelen en te managen. Ze mag met recht een harde werker genoemd worden.

Haar ervaring, deskundigheid en de stabiliteit die ze brengt, maken haar tot een zorgkanjer die naast de doelgroep ook erg goed kan samenwerken met ouders en de gehele zorgketen. Ze vindt dit leuk om te doen en is echt een rots in de branding voor zorgvragers, ouders en ketenpartners.

altijd kritisch.

Naar eigen zeggen ligt haar kracht deels in het kritisch kijken naar wat er om haar heen gebeurt, en in het oplossingsgericht denken en werken. Ze gebruikt veel humor in het contact met jongeren en collega’s – enerzijds omdat ze gewoon zo is, anderzijds om de zaken goed te kunnen relativeren.

waarom werken bij ZIJN.

ZIJN., kijkt net als Elsemieke, door een kritische bril naar kwaliteit van zorg. De mensen bij ZIJN. hebben een open, relaxte, behulpzame en betrouwbare houding. De samenwerking met haar collega’s bij ZIJN. verloopt zeer goed en soepel. Elsemieke voelt zich thuis bij ZIJN., omdat zowel Elsemieke als ZIJN. snel schakelen en outside – the – box kunnen en durven te denken – zo lang het de zorgvrager helpt, is er veel mogelijk. En dat past goed bij Elsemieke, én bij ons. Want dat is wie wij ZIJN.

bekijk ook

  • testimonial.
  • een directe zorgprofessional die al veel voor mensen heeft betekend.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • een verbinder die herkend wordt aan haar lach.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • warm in de betrekking, duidelijk op de inhoud.
  • ditZIJNwij