een schat aan ervaring

een schat aan ervaring

ditZIJNwij

zorgprofessional Sofia.

even voorstellen.

Dit is Sofia (30). Een positieve denker met een schat aan ervaring. Sofia is Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Psychiatrisch Verpleegkundige, en is via ‘ZIJN. Personele dienstverlening’ actief in de rol van gezinsbegeleider. Omdat we graag laten zien wie wij ZIJN, stellen we haar vandaag aan je voor.

Sofia is op haar 18e afgestuurd als SPH’er (sociaal pedagogisch hulpverlener) en heeft inmiddels een schat aan ervaring. Ze heeft zich verder gespecialiseerd binnen de jeugdzorg en is daar direct na haar opleiding mee begonnen. Ze is hiernaast actief als activiteitenbegeleider en organiseert naschoolse activiteiten. Ze ontlast ouders onder meer door kinderen met bijvoorbeeld autisme of ADHD te begeleiden tijdens logeerweekenden.

2e opleiding: Psychiatrisch verpleegkundige.

Naast haar opleiding tot SPH’er, heeft ze ook de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige afgerond. Tijdens de opleiding heeft ze als ambulant persoonlijk begeleider op verschillende locaties en in diverse (beschermde) woonvormen gewerkt, met een doelgroep die veelal een dubbele psychiatrische diagnose had. Vaak was sprake van persoonlijkheidsproblematiek in combinatie met verslaving.

gezinsbegeleider bij ZIJN.

In 2021 is ze gestart als gezinsbegeleider bij ZIJN., waarbij ze een breed scala aan casuïstiek voor haar rekening neemt. Ze werkt met een grote diversiteit aan zorgvragers.

oplossingsgericht.

Naast haar vakinhoudelijke ervaring, zet Sofia ook haar levenservaring in binnen haar werk. Ze gelooft in de heilzame werking van een gezonde leefstijl, met voldoende sport en gezonde voeding, en is een positieve denker. Sofia denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Wellicht is ze daarom eigenlijk altijd vrolijk en gaat ze lachend naar haar werk. Wij kennen haar als een gedreven zorgprofessional, die bereid is om te helpen en leergierig is. Collega’s en zorgvragers kennen haar als bijzonder eerlijk, direct en ‘recht voor haar raap’.

waarom werken voor ZIJN.

Sofia is bij ZIJN. terecht gekomen via een collega, die haar attendeerde op de fijne samenwerking die zij ervaarde. De menselijke maat en het persoonlijk contact hebben haar over de streep gehaald en dat is maar goed ook, want we zijn erg blij dat we deze gedreven professional steeds maar weer kunnen inzetten.

 

bekijk ook

  • testimonial.
  • een directe zorgprofessional die al veel voor mensen heeft betekend.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • een verbinder die herkend wordt aan haar lach.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • warm in de betrekking, duidelijk op de inhoud.
  • ditZIJNwij