een verbinder die herkend wordt aan haar lach.

een verbinder die herkend wordt aan haar lach.

ditZIJNwij

zorgprofessional Noëmi.

even voorstellen.

Dit is Noëmi. Noëmi is een verbinder, maakt makkelijk contact en is ontzettend goed bekend met (en ingesteld op) de doelgroep. Omdat we graag laten zien wie wij ‘ZIJN’, stellen we haar graag aan je voor.

Noëmi heeft zowel de MBO- opleidingen SPW niveau 3 en niveau 4 afgerond, als de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH).

eerste baan en specialisatie.

Tijdens haar opleiding is Noëmi als stagiair begonnen op een naschoolse dagbehandeling voor kinderen van 6-12 jaar. Ze werkte daar al op jonge leeftijd met kinderen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Na haar stageperiode is zij direct aangenomen als Sociaal Pedagogisch medewerker. Hier heeft ze zich verder in gespecialiseerd. Van 2016 tot 2020 heeft ze gewerkt in de JeugdzorgPlus, waar ze met name jongeren van 12-18 jaar met ernstige gedragsproblematiek begeleid heeft. Ze ziet deze periode als enorm leerzaam en waardevol voor haar ontwikkeling.

maatschappelijk werk.

Haar volgende stap leidde haar uiteindelijk richting ZIJN. Ze ging in combinatie met een bestaan als ZZP’er, werken binnen het speciaal basisonderwijs, als maatschappelijk werker. In 2021 ging ze volledig verder als ZZP’er en in die hoedanigheid kwam ZIJN. op haar pad. Het eerste contact was direct goed en warm, en vanaf dat moment is Noëmi verschillende functies voor ons gaan bekleden.

een rol die bij haar past.

Noëmi is zelf opgegroeid in een warm en groot gezin in Amsterdam-Zuidoost, waardoor ze dit gebied en de doelgroep ontzettend goed kent. Haar rust, de veiligheid die ze biedt en haar open karakter komen haar zeer goed van pas in haar werk. Noëmi is optimistisch, gaat uit van wat wél kan en maakt makkelijk verbinding met mensen. In de wijk wordt ze herkend aan haar lach. Naar zichzelf toe kan ze kritisch zijn en ze neemt altijd de volledige verantwoordelijkheid voor haar eigen handelen binnen het werk.

bekijk ook

  • testimonial.
  • een directe zorgprofessional die al veel voor mensen heeft betekend.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • warm in de betrekking, duidelijk op de inhoud.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • een schat aan ervaring
  • ditZIJNwij