gezocht: mensen met een mening voor ons zorgvragerspanel.

gezocht: mensen met een mening voor ons zorgvragerspanel.

gezocht: mensen met een mening voor ons zorgvragerspanel.

Heb jij zorg ontvangen van ZIJN., of ben je verantwoordelijk voor iemand die wij hebben mogen helpen? Zo ja, lijkt het je dan leuk om mee te denken over ons werk, over wat we doen en hoe we dat doen? Of wil je ons vanuit jouw ervaring advies of ideeën meegeven?

dan willen we jou graag uitnodigen voor ons zorgvragerspanel!
Wij vinden het belangrijk dat jij betrokken bent. We zijn benieuwd naar jouw mening, suggesties, wensen of wat jij van onze zorg vindt.

het doel van ons zorgvragerspanel.

Ons zorgvragerspanel is bedoeld om jou te betrekken bij onderwerpen die relevant zijn voor het werk van ZIJN. Jouw mening houdt ons scherp en helpt ons om de kwaliteit van onze zorg verder te

verbeteren, we zijn altijd op zoek naar manieren om ons werk nog beter te kunnen doen. De onderwerpen gaan over zaken zoals de inhoud van onze begeleiding, onze informatievoorziening, het kantoor, ons beleid, etc. Nogmaals: we zijn erg benieuwd naar jouw mening!

wat houdt het in?

Het zorgvragerspanel komt minimaal 4 keer per jaar bij elkaar. De hoofdonderwerpen worden gekozen door het management van ZIJN. aangevuld met gespreksonderwerpen die door jou, zorgvragers, vertegenwoordigers en medewerkers zijn aangedragen.

Om je goed voor te kunnen bereiden op een bijeenkomst, krijg je de onderwerpen (met achtergrondinformatie) ruim van tevoren per email toegestuurd. Daarna nodigen we je uit om tijdens een digitale of fysieke bijeenkomst van het panel jouw antwoorden, mening en ideeën te geven. Wij gaan zorgvuldig om met zowel jouw deelname als je inbreng, mocht het nodig zijn dan kan dit anoniem. Uiteraard ontvang je een reiskostenvergoeding als je naar een bijeenkomst komt en elk jaar gaan we gezellig met elkaar uit eten, als blijk van waardering en verbinding.

de uitkomsten van het zorgvragerspanel.

De antwoorden van het zorgvragerspanel worden voorgelegd aan het management van ZIJN. Er zal altijd een reactie vanuit ZIJN. volgen. We sturen de uitkomsten per email naar je toe en delen deze ook op onze kanalen.

wil je deelnemen aan het zorgvragerspanel?

Meld je dan aan door een mail te sturen naar zorgvragerspanel@zijn.nl. Wij nemen na aanmelding contact met je op. Vergeet daarom niet je telefoonnummer te vermelden. We horen en zien je graag!

Heb je een vraag of onderwerp waar wat jou betreft over gesproken mag worden? Mail dan naar zorgvragerspanel@zijn.nl.

bekijk ook

  • nieuws.
  • Geweldloos Verzet.
  • training
  • nieuws.
  • Kennissessie Presentiegericht werken
  • kennissessie
  • nieuws.
  • GRATIS training of workshop.
  • € 1.000,- STAP-budget