uitzendbureau in de zorg

uitzendbureau in de zorg

wie wij zijn_paars

uitzendbureau in de zorg.

Personeel nodig? Of het nu om een enkele dienst gaat of een langere detachering: ZIJN. heeft de passende uitzendkracht in de zorg beschikbaar. Ook werven we kandidaten voor structurele oplossingen.

ad hoc diensten detachering werven
wat we graag doen

personeel aangeboden.

Goede zorg begint met gezonde teams. Daarom bieden we ad hoc oplossingen, projectmatige aanpak en advies. We hebben ervaring in:

  • jeugdzorg instellingen en justitiële jeugdinrichtingen
  • forensische zorginstellingen
  • GGZ-instellingen
  • gehandicaptenzorg
  • pedagogisch ondersteuning op scholen

Wij leveren personele diensten o.a. aan Aloysiusstichting, Ipse de Bruggen, Lijn 5Philadelphia, Kenter Jeugdzorg, Antonius School, Lister, ParlanStichting Timon, Horizon, Triversum

ad hoc

vanavond personeel nodig.

Soms is er door omstandigheden ineens een tekort aan zorgpersoneel. Dit lossen we graag voor je op. Neem contact op met onze planners en in 95% van de gevallen vinden zij een passende medewerker die je team kan versterken. Desnoods vanavond nog.

detachering

structurele oplossingen.

compleet team opzetten.

Soms moet er een compleet nieuw team opgezet worden, of merk je dat een team niet lekker loopt. Wij starten nieuwe projecten of ondersteunen en adviseren in vastgelopen situaties.

1-op-1 begeleiding.

Op een woongroep kan één enkele soms zoveel begeleiding nodig hebben, dat op de gehele groep onrust ontstaat. Door deze zorgvrager specifieke zorg met een eigen programma te bieden, creëer je weer rust op de woongroep en de juiste zorg voor het individu. In dit soort gevallen bieden wij 1-op-1 begeleiding.

op zoek naar de juiste match

werven van personeel.

Gezonde teams beginnen met het juiste personeel op de juiste plek. Voor verschillende zorgorganisaties zoeken wij daarom gericht zorgpersoneel.

Wij zenden zowel startende- als ervaren zorgmedewerkers uit bij diverse zorgorganisaties. Op deze manier kunnen zowel zorgorganisatie als medewerker op laagdrempelige manier met elkaar kennismaken. Is er een match? Dan hebben jullie je nieuwe medewerker gevonden.

zijn_paars begint met zien

onze aanpak.

ontmoeten.

We beginnen met kennismaken. Wie zijn jullie als organisatie, wat is de cultuur en waar zijn jullie naar op zoek? Het complete team van ZIJN. komt zelf uit het werkveld en begrijpt de dynamiek en inhoud van de zorg.

bezinnen.

Het spreekwoord luidt: ‘Bezint eer ge begint’. Wij selecteren mensen die passen bij uw organisatie op basis van kennis, ervaring, opleidingsachtergrond en werkhouding. Wij vinden het belangrijk dat wij jullie bestaande teams en structuren zo goed mogelijk ondersteunen.

actie.

Wij leveren wat we hebben afgesproken. Desnoods dezelfde dag. Zodra wij personeel leveren, staan onze planners en kwaliteitsmanager voor je klaar. Op deze manier staan we zowel dicht bij uw management als bij onze mensen. Wij volgen het proces en sturen zo nodig bij.