warm in de betrekking, duidelijk op de inhoud.

warm in de betrekking, duidelijk op de inhoud.

ditZIJNwij

zorgprofessional Mara.

even voorstellen.

Dit is Mara (36), zij heeft veel ervaring in de jeugdzorg en werkt via ZIJN. onder meer als Senior Pedagogisch Medewerker. Omdat we ook graag laten zien wie wij ‘ZIJN’, stellen we haar graag aan je voor.

Nadat zij de opleiding HBO Maatschappelijk werk & dienstverlening met succes had afgerond, is Mara gestart binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie op een crisis/ gesloten- afdeling voor kinderen met de leeftijd 12 en ouder. Ze heeft zich hier verder gespecialiseerd in persoonlijkheidsproblematiek, zoals suïcidaliteit en eetstoornissen.

Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan binnen het groepswerk, kreeg Mara de behoefte zich verder te ontwikkelen en meer verantwoordelijke rollen aan te nemen. Leergierig als ze is, is ze toen gestart als Casemanager FACT-team.

ingeschreven via de website.

Mara werkt via ZIJN., nadat ze zichzelf had ingeschreven op onze website (en daar zijn we nog steeds heel blij mee). Ze is gestart als Senior pedagogisch medewerker, waarbij ze onder meer de coaching en begeleiding van medewerkers binnen een gesloten jeugdzorg instelling voor haar rekening neemt. Kortgeleden heeft ze ook de rol van jeugdbeschermer op zich genomen. Daarnaast wordt ze vanwege haar ervaring en vakkennis vaak ingezet bij ad hoc vraagstukken, waarbij ze wordt ingezet als coach, buddy, of vertrouwenspersoon van mensen die daar eerder begeleid of behandeld zijn.

professioneel en betrokken.

Mara is een zeer professionele en betrokken zorgverlener, die actief luistert, werkt vanuit het perspectief van de zorgvrager en altijd kijkt naar iemands kracht, in plaats van iemands beperkingen. Mede daarom past Mara zo goed bij ZIJN. Mara is tevens goed in het bieden van structuur en het creëren van overzicht en ruimte om te leren. Ze is warm naar zorgvragers toe, maar ook heel duidelijk wanneer het de inhoud betreft.

verder ontwikkelen.

Wat voor haar de doorslag heeft gegeven om voor ZIJN. te werken? Enerzijds had ze behoefte aan echte projecten, in plaats van losse ‘ad hoc’ opdrachten. Daarnaast voelde ze zich naar eigen zeggen direct welkom bij ZIJN. Het team omschrijft ze als ‘warm’ en ook het feit dat er wordt gekeken naar wie je bent, in plaats van wat je kan, spreekt haar tot op de dag van vandaag erg aan. Er was direct sprake van wederzijds vertrouwen, en dit is in de loop der jaren verder gegroeid. Hierdoor kunnen wij Mara de kans bieden om te groeien en zich nog verder te ontwikkelen qua deskundigheid.”

 

 

bekijk ook

  • testimonial.
  • een directe zorgprofessional die al veel voor mensen heeft betekend.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • een verbinder die herkend wordt aan haar lach.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • een schat aan ervaring
  • ditZIJNwij