werken in de zorg als ZZP-er

werken in de zorg als ZZP-er

zijn_paars zorgondernemers

bemiddeling in de zorg.

ZIJN. heeft een netwerk van honderden ZZP-ers die gaan voor goede zorg. Zij staan op de groep, voor de klas of werken als ambulant hulpverlener. Daarnaast onderhouden wij warme relaties met een groeiend aantal instellingen. Hebben zij mensen nodig voor een groot project, 1-op-1 begeleiding of een ad-hoc dienst? Dan brengen wij hen in contact met een zorgondernemer zoals jij.

ZIJN. is actief in de jeugdzorg, forensische zorg, GGZ, gehandicaptenzorg en op scholen.

Daarnaast kan jij je ontwikkelen via ons eigen leerplatform, ZIJN. academy.

Wij zijn_roze er voor zorgondernemers

Zorgprofessional of ondernemer?

Als ZZP’er in de zorg ben je meer dan alleen een zorgprofessional: je bent ondernemer. Inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het ‘binnenhalen’ van werk en het versturen van facturen: het hoort er allemaal bij.

ZIJN. is een betrokken bemiddelaar die steeds met jou en jouw opdrachtgever afstemt. Namens de opdrachtgevers zorgt ZIJN. er voor dat alles netjes in orde is. ZIJN. controleert jouw VOG, diploma’s en registraties.

 

zijn_paars begint met zien

onze werkwijze.

Ontmoeten

Werken via ZIJN. begint met een kennismakingsgesprek met onze coördinatoren. Zij komen uit de praktijk en staan dicht bij de uitvoering. We willen graag weten wie jij bent, wat je drijft en hoe jij tot je recht komt. Ook ontdek je wie wij zijn, waar wij in geloven en hoe wij te werk gaan.

Bezinning

Het spreekwoord luidt: ‘Bezint eer ge begint’. Wij kennen de opdrachtgevers goed en hebben inmiddels een goed beeld van jou. Is er een match? Dan brengen wij jullie met elkaar in contact.

Actie

Als de match gemaakt is, kun je aan de slag bij de zorginstelling. Soms nog op dezelfde avond. Je werkt niet voor ons, maar je gaat een overeenkomst aan met de opdrachtgever. Je blijft ondernemer. Loop je tijdens je dienst ergens tegenaan? Onze coördinatoren staan voor je klaar. Zo maken we samen werk van zorg.

zijn_zwart als bemiddelaar voor jou?

Wij zijn momenteel voor verschillende opdrachten aan het werven naar HBO- en SKJ-geregistreerde zorgprofessionals.

werkenbij@zijn.nl