wie wij ZIJN.

wie wij ZIJN.

zijn_paars begint met zien

visie op zorg.

ZIJN. gelooft in een gezonde samenleving. Een plek waar relaties hersteld worden, identiteit gevonden wordt en nieuw perspectief ontstaat. ZIJN. verlangt de hemel op aarde te zien. Welke achtergrond je ook hebt, de gedachte bij de hemel is altijd iets beters dan hoe het nu is. We geloven dat er in elke zorgvrager, zorgorganisatie en zorgprofessional goud zit. Dit willen we ontdekken en naar boven halen.

doelgroepen

voor wie wij er zijn_wit

zorgvragers.

ZIJN. gelooft dat er een vorm van herstel in iedere situatie mogelijk is. Wij willen zorgvragers weer in hun kracht zetten en perspectief geven. Wij geloven dat in elk persoon goud verscholen ligt dat weer zichtbaar kan worden. ZIJN. ziet mensen weer in hun kracht komen. ZIJN. ziet hen gezonde relaties aan gaan en onderhouden. ZIJN. ziet hen weer positief participeren in de samenleving. Kortom, ZIJN. ziet mensen die hun hemel op aarde hebben ontdekt en daar actief aan bouwen.

zorgorganisaties.

Samen met andere zorgorganisaties zetten wij ons in voor het herstel van zorgvragers. Daarom delen wij actief onze kennis en zorgen wij dat de juiste zorgprofessional op de juiste plek is om daar herstel, hoop en perspectief te brengen. ZIJN. ziet gezonde zorginstellingen waar cliënten en medewerkers groei en perspectief ervaren.

zorgprofessionals.

ZIJN. gelooft in een werkplek waar veiligheid is, en waar we groei vieren in plaats van perfectie. Wij zien zorgprofessionals die beseffen dat zij de hemel op aarde brengen, en zich realiseren dat waar zij komen er herstel, hoop en perspectief wordt gebracht. ZIJN. ziet zorgprofessionals die hun bestemming ontdekt hebben, hun goud vinden en floreren op hun werkplek.

waar we voor gaan

missie.

Wij ZIJN. er voor mensen met een hulpvraag en brengen perspectief en herstel. ZIJN. brengt het potentieel in mensen naar boven, ongeacht hun situatie. Wij ondersteunen andere zorgorganisaties met onze ervaring en netwerk van zorgprofessionals.

zijn_paars maakt werk van zorg

onze werkwijze.

ontmoeten.

ZIJN. begint met ‘zien’ en wil jou echt ontmoeten. Wie ben jij, wat drijft jou, waar loop je tegenaan? Ook ontdek je wie wij zijn en wat we kunnen bieden.

bezinnen.

Het spreekwoord luidt: ‘Bezint eer ge begint’. Wat heeft deze zorgvrager, zorginstelling of zorgprofessional nodig? Waar ligt het goud? Door tijd te nemen voor bezinning, doen we de goede dingen op de juiste manier.

actie.

Als het doel helder is en de aanpak is gekozen, dan gaan we aan de slag. Samen maken we werk van zorg.

zijn_paars er voor jou

ontdek ons aanbod.

ZIJN. is een groeiende zorgorganisatie. Wij verlangen ernaar dat mensen tot herstel komen. Daarom bieden wij zorg aan jeugd en volwassenen. Daarnaast delen wij onze kennis en bieden wij ons netwerk aan bij andere zorginstellingen door het uitzenden en bemiddelen van zorgprofessionals.

 

ontdek wat we doen