Wij stellen voor…

Wij stellen voor…

Wij stellen voor, de backoffice van ZIJN. personele dienstverlening

Het team van ZIJN. personele dienstverlening bestaat naast de planners ook uit een backoffice. De backoffice is minder zichtbaar voor iedereen maar is minstens zo’n belangrijke schakel binnen de gehele personele dienstverlening. De dames van de planning regelen alles vóór de dienst en de dames van de backoffice regelen alles ná de dienst. Kortgezegd, zij zijn verantwoordelijk voor het vloeien van de knaken en we stellen deze toppers graag aan jullie voor!

Ester Dijksma-van Walsem

Even voorstellen:
Mijn naam is Ester, bijna 40 jaar, getrouwd met Maarten en moeder van 3 kinderen. Dit plaatje wordt compleet gemaakt met onze hond.

Ik hou van gezelligheid met vrienden en familie. Ook hou ik ervan om heerlijk in mijn eentje te zijn, lekker over het strand wandelen of de natuur in. Verder hou ik van shoppen, lezen en puzzelen.

Hoe ervaar je het werken bij ZIJN.?
Ik werk vanaf het begin bij ZIJN., eerst heette het nog anders en waren we veel kleiner. Ik vind het leuk om er vanaf het begin bij betrokken te zijn, want ik hou ervan om dingen op te zetten.

Ik vind het fijn om bij ZIJN. te werken, omdat ik leuke collega’s op kantoor heb en ook vaak contact met de ZZP’ers heb.

Danielle Switzer-Giltjes 

Even voorstellen:
Hoi, ik ben Danielle en ben 36 jaar. 15 jaar geleden ben ik getrouwd met Dennis en onze grootste rijkdom zijn onze 2 heerlijke kinderen. Ik hou van lekker eten, echte vriendschappen, muziek, er op uit gaan in de natuur, gezelligheid, een opgeruimd huis, de geur van schoon wasgoed en de zon. Degene die mij goed kennen zullen dat laatste zeker kunnen beamen.  Als het zonnetje schijnt, leef ik letterlijk op en voel ik mij een ander mens! 🙂

Ik werk nu bijna 4,5 jaar bij ZIJN. op de backoffice. Samen met Ester dragen wij zorg voor de facturatie.

Hoe ervaar je het werken bij ZIJN.?
Toen ik binnenkwam bij ZIJN. voelde het bijna als een soort familie. Een plek waar je gewaardeerd wordt om wie je bent. Inmiddels zijn we als ZIJN. flink gegroeid, maar het warme en vertrouwde gevoel bij mijn collega’s blijft. Ik vind het leuk dat ik in mijn werk te maken heb met zowel mijn collega’s op kantoor, als met de ZZP’ers. Dat zorgt ervoor dat je contact hebt met veel verschillende soorten mensen en daar word ik enthousiast van. (Ondanks dat ik heel slecht ben in het onthouden van namen en gezichten…….🙈)

Chananja Santman

Even voorstellen:
Ik ben geen geboren, maar wel getogen Haarlemmer! Je vindt me het liefst in de zon, ik ben niet zo goed in koetjes en kalfjes praat, maar heb wel graag een luisterend oor voor de ander.

Mijn vrienden hebben me wel eens betrapt terwijl ik tegen planten praat; ik vertel alles en iedereen om me heen graag hoe goed ze het doen!

Hoe ervaar je het werken bij ZIJN.?
Ik ben in de zomer van 2018 bij ZIJN. begonnen, als verpleegkundige deed ik een paar diensten bij Lister. Al snel kon ik ondersteunen bij de backoffice. Daar heb ik me beziggehouden met de overeenkomsten van ZZP’ers en de inschrijving van nieuwe ZZP’ers. Naast de backoffice, houd ik me sinds 2 jaar ook bezig met de kwaliteit van ZIJN. in zorg. Ik werk dus met 2 petten op. Werken bij ZIJN. voelt voor mij als samenwerken in een familie, ik heb het gevoel dat mijn dagelijkse werk binnen de administratie helpt om anderen/collega’s de mogelijkheid te geven echt een verschil te kunnen maken in het leven van een ander. Ik kijk het liefst naar wat er in het hart speelt van iemand, en er is niets mooier dan dat ik tijdens mijn werk ook steeds mag doen!

bekijk ook

  • nieuws.
  • Geweldloos Verzet.
  • training
  • nieuws.
  • Kennissessie Presentiegericht werken
  • kennissessie
  • nieuws.
  • GRATIS training of workshop.
  • € 1.000,- STAP-budget