geboren om te zorgen

geboren om te zorgen

zzp'er in beeld

Mounir el Idrissi.

even voorstellen.

“Ik hou van mensen en heb altijd kracht gehaald uit het helpen van mensen die op een bepaald moment in hun leven hulp nodig hebben. Ik ben al heel vroeg begonnen met vrijwilligerswerk. Het stelde weinig voor, maar het gevoel dat je het verschil voor iemand kunt maken door er te zijn, gaf mij een goed gevoel.”

Ondertussen werkt Mounir alweer zes jaar in de zorg. Hij straalt blijheid uit, zit vol energie. Dit werkt goed bij jongeren, die soms vol negatieve emoties zitten en door hem weer leren glimlachen. “Het geeft mij veel voldoening als ik het gevoel heb dat ik iets heb kunnen betekenen in het leven van een persoon als ik een casus afsluit.”

Hij vindt elke doelgroep mooi maar zijn voorkeur ligt bij jongeren: “Ik snap hen. Ik blijf net zolang zoeken totdat er iéts is waarin we elkaar vinden.”

in het begin altijd een beetje onzeker.

“Tijdens mijn eerste diensten voor ZIJN. stond ik op de werkvloer met Egbert en Ernst- Jan (eigenaren van ZIJN.). Ik heb hierin hun kijk op de zorg leren kennen en ik vond dit een mooie manier van goede zorg aanbieden. Ik was zelf net begonnen als zzp’er, dus vond het in het begin spannend als ik mezelf weer moest bewijzen op een nieuwe werkplek. Je bent vaak al de zoveelste en moet laten zien dat je je echt wilt binden en niet enkel één dienst komt rondkijken.

Met mijn collega’s binnen ZIJN. heb ik een warme klik. Je zit vaak in hetzelfde schuitje, komt ergens binnen als nieuweling. Samen willen we bouwen aan hetzelfde doel: stabiliteit en veiligheid op de werkvloer voor collega’s en jongeren.”

Werken bij ZIJN.

“Bij mijn start binnen ZIJN. werd ik regelmatig gebeld om te vragen hoe ik de dienst had ervaren. Het is mooi om te zien hoe ZIJN. met hun zzp’ers omgaat. Er is nauw contact en nazorg als ik dit nodig heb. Ik voel me totaal geen nummertje.

ZIJN. geeft mij ook advies en een steuntje in de rug. In het begin vond ik het soms lastig om bepaalde diensten aan te nemen, omdat ik me afvroeg of ik het wel aan zou kunnen. ZIJN. stimuleerde me dan juist om in het diepe te springen door aan te geven dat ze vertrouwen in mij hadden. Bij ZIJN. groei ik als mens, hulpverlener en als ondernemer.”

meer weten.

Samen maken we werk van zorg. ZIJN. Bemiddeling heeft een breed netwerk aan zorgprofessionals, zoals Mounir. Benieuwd wat ZIJN. voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

bekijk ook

  • testimonial.
  • een directe zorgprofessional die al veel voor mensen heeft betekend.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • een verbinder die herkend wordt aan haar lach.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • warm in de betrekking, duidelijk op de inhoud.
  • ditZIJNwij