Nu ook begeleiding en verblijf voor jeugd en WMO in Zuid-Limburg

Nu ook begeleiding en verblijf voor jeugd en WMO in Zuid-Limburg

Nu ook begeleiding en verblijf voor jeugd en WMO in Zuid-Limburg

Na een geslaagde aanbestedingsprocedure breidt ZIJN. haar zorgaanbod in haar Moeder en Kind Huis in Maastricht uit. We zijn voor de regio Zuid-Limburg nu ook aanbesteed voor ambulante begeleiding en verblijf van de doelgroepen jeugd en ‘WMO’ (18+).

Het Moeder en Kind Huis, dat samen met andere zorgaanbieders gevestigd is in het voormalige klooster ‘The Abbey’, is van origine bestemd voor moeders tussen de 16 en 34 jaar die willen leren hoe zij hun kind voldoende veiligheid, structuur en opvoeding kunnen bieden. In het Moeder en Kind Huis vinden zij een veilige woonomgeving, een gezonde structuur en begeleiding bij de eigen groei.

Na het succesvolle aanbestedingstraject verrijken we ons zorgaanbod op die locatie nu met ambulante begeleiding en verblijf voor jongen onder en boven de 18 jaar (‘jeugd en WMO’). Dit houdt in dat we aan mensen uit de Zuid-Limburgse gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul nu ook op dit vlak zorg mogen leveren.

Ook behandeling en gezinsopname
In samenwerking met de zorgaanbieders De Hoop GGZ en Moventis GGZ is ook behandeling nu mogelijk op de locatie ‘The Abbey’. Daarnaast zijn we gestart met een maatwerktraject voor complete gezinsopname.

Hiermee zijn wij in niet alleen in staat om een breder palet aan zorg te bieden, maar vooral ook om nog beter maatwerk te kunnen leveren.

Voor wie?
Om in het Moeder en Kind Huis te kunnen verblijven is er een financiering nodig. In deze financiering wordt doorgaans voorzien door middel van een toekenning vanuit het sociaal team of gecertificeerde instelling uit de plaatsende gemeente. Het is hierbij belangrijk dat de plaatsende gemeente garant staat voor de financiering van het hele traject.

ZIJN. in zorg is bij meerdere gemeenten een gecontracteerde zorgaanbieder. Naast de reguliere beschikkingsroute kan er ook altijd een maatwerkbeschikking georganiseerd worden. De plaatsende instantie kan hier altijd contact over op nemen met ons.

Meer weten? Klik dan hier. Geïnteresseerd in opname? Neem dan contact met ons op via 088-9390300 of contact@zijn.nl.

bekijk ook

  • nieuws.
  • Geweldloos Verzet.
  • training
  • nieuws.
  • Kennissessie Presentiegericht werken
  • kennissessie
  • nieuws.
  • GRATIS training of workshop.
  • € 1.000,- STAP-budget