Over ZIJN. Personele Dienstverlening  

Over ZIJN. Personele Dienstverlening  

Over ZIJN. Personele Dienstverlening  

ZIJN. personele dienstverlening bemiddelt tussen zorginstellingen en ZZP’ers in de Jeugdzorg, Volwassen GGZ , gehandicaptenzorg en (speciaal) onderwijs. 

Het team van ZIJN. Personele Dienstverlening bestaat uit drie ervaren planners, die zelf uit het werkveld komen en een manager. Zij werken als bemiddelaar samen met ruim 250 zorgprofessionals en meer dan 16 zorginstellingen in de jeugdzorg(Plus), volwassen GGZ, gehandicaptenzorg en (speciaal) onderwijs.

In de praktijk
We zetten veel (ped)agogisch zorgprofessionals in als groepbegeleiders of 1-op-1 begeleiders. Ook plaatsen we geregeld mensen om het interne team van de instelling te versterken of hen op adem te laten komen. Ook bemiddelen we specialisten als gedragswetenschappers en zorgmanagers. Dit doen we zowel op basis van ad hoc aanvragen, als week- en maandplanningen en periodeopdrachten. We doen dit altijd met het oog op een duurzame samenwerking. Vaste gezichten dus, zodat er verbinding ontstaat.

We doen dit met mensen waar wij veel vertrouwen in hebben en die beschikken over de nodige ervaring, bijvoorbeeld in de Jeugdzorg(Plus) en (volwassen) GGZ, of die gespecialiseerd in meidenhulp, hechtingsproblematiek, LVB, verslaving of gedragsproblematiek zijn. Onze professionals hebben ervaring met de-escalerend werken en hebben vaak agressie-, communicatie- en/of medicatietrainingen gevolgd. Overigens gaan we hier zelf aan bijdragen door trainingen en opleidingen te verzorgen via onze in oprichting zijnde ZIJN. academy.

Jarenlange samenwerking
Veel van deze ZZP’ers en opdrachtgevers zijn al jarenlang verbonden aan ZIJN. Naast het feit dat wij daar erg trots op zijn, werkt dit ook bijzonder prettig! Samenwerken valt of staat namelijk met vertrouwen en daarom we vinden het belangrijk dat we veel met elkaar in contact zijn. Daarom bellen we vaak en creëren we (steeds aangepast op de mogelijkheden) momenten om elkaar (online) te zien. Dat kan zijn om even te sparren of de planning door te nemen, maar ook voor het ophalen van het kerstpakket of het bieden van een luisterend oor na een incident tijdens een dienst.

Bij ZIJN. komt iedereen uit de zorg, waardoor er veel begrip is voor de impact, de dynamiek en de verantwoordelijkheid op de werkvloer. We ZIJN. er dus ook echt voor je, wanneer je ons nodig hebt.

Meer weten?
Meer weten over werken, hetzij als uitzendkracht of als ZZP’er, voor ZIJN. of de diensten die wij jou als zorgaanbieder kunnen leveren? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.

bekijk ook

  • nieuws.
  • Geweldloos Verzet.
  • training
  • nieuws.
  • Kennissessie Presentiegericht werken
  • kennissessie
  • nieuws.
  • GRATIS training of workshop.
  • € 1.000,- STAP-budget