van sportleraar naar zorgprofessional

van sportleraar naar zorgprofessional

zzp'er in beeld

Chris Zuijderduin.

even voorstellen.

Chris wilde in eerste instantie sportleraar worden, want lesgeven en sporten leek hem de perfecte combinatie. Totdat hij merkte dat hij het praatje met leerlingen na de les eigenlijk interessanter vond dan het lesgeven zelf. Dus na de ALO studeerde hij SPW en startte daarna direct binnen het werkveld. “Ik ben mijn loopbaan begonnen binnen het begeleid wonen en werkte daarna heel lang in de GGZ. Wat mij opviel op mijn werkplekken in loondienst, was dat er weinig nazorg werd geboden. Ik ben tijdens mijn werk bedreigd met een mes, wat echt wel even iets met mij deed als mens. Een telefoontje heb ik niet gehad, behalve met de vraag wanneer ik weer kwam werken.”

Topsport.

“Wat mij uniek maakt? Ik ben Nederlands kampioen powerliften. Doordat ik mij binnen de topsport bevind, ben ik discipline en structuur gewend. Hierdoor kan ik cliënten ook structureel coachen. Je maakt moeilijke dingen weer makkelijk.” Daarnaast – hij zegt het zelf niet, maar het is zichtbaar – straalt Chris energie uit, lacht graag en is moeilijk gestrest te krijgen.

Enorme waardering.

“Ik voel mij enorm gewaardeerd op de plekken waar ik binnenkom als zzp’er. Als zelfstandige heb ik voornamelijk op plekken gewerkt waar mensen mij enthousiast hebben ontvangen. Het werk is dynamisch, geen dag is hetzelfde.  Ik vind de samenwerking aangaan het leukst. Een cliënt motiveren, in zijn kracht zetten, een coachende rol aannemen.”

Samenwerken met ZIJN.

“Werken met ZIJN. heeft het voor mij mogelijk gemaakt om heel dynamisch te werken. Ik heb in een relatief korte tijd heel veel kunnen leren, veel werkplekken gezien en mooie opdrachten vervuld.

ZIJN. staat voor mij voor fijn, warm contact. Voelen dat men interesse heeft in mij als individu en een persoonlijke benadering waarbij de nadruk ligt op samenwerken. Natuurlijk is de samenwerking met ZIJN. ook zakelijk, maar het persoonlijke overheerst. Ze stoppen hier extra energie in, omdat ze geloven dat hier de beste zorg uit voortkomt.”

Meer weten.

Samen maken we werk van zorg. ZIJN. Bemiddeling heeft een breed netwerk aan zorgprofessionals, zoals Chris. Benieuwd wat ZIJN. voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

bekijk ook

  • testimonial.
  • een directe zorgprofessional die al veel voor mensen heeft betekend.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • een verbinder die herkend wordt aan haar lach.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • warm in de betrekking, duidelijk op de inhoud.
  • ditZIJNwij