werken als ambulant begeleider

werken als ambulant begeleider

zijn_paars maakt werk van zorg

jouw nieuwe baan.

ZIJN. is een groeiende zorgorganisatie met het verlangen dat mensen tot herstel komen. Daarom bieden wij ambulante zorg aan jeugd en volwassenen. Door onze groei zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe ambulant begeleiders.

direct naar vacatures
wij zijn_roze er voor jou

wat wij bieden.

Goede zorg begint met een gezond team van collega’s die in hun omgang met elkaar het verschil maken. Hierin is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij je verder kan groeien. Wij zijn er voor jou, zodat jij er kan zijn voor de zorgvragers.

  • Een plek in een betrokken team.
  • Wekelijks overleg met de zorg coördinator, intervisie en altijd een leiddinggevende beschikbaar om mee te sparren. Je staat niet alleen.
  • Ruimte om je te ontwikkelen. We kijken wie jij bent en wat voor zorgvragen bij jou passen.
  • Opleidingsmogelijkheden, zodat jij je ontwikkelt en je jouw SKJ registratie verwerft of behoudt.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.
collega gezocht (24-36 uur)

jeugd- en gezinsbegeleider

Voor ons ambulante team in regio Utrecht West zoeken wij meerdere jeugd- en gezinsbegeleiders (SKJ-geregistreerd) die voor 24 tot 36 uur aan de slag willen.

bekijk vacature
sportieveling gezocht (24-36 uur)

jeugd- en gezinsbegeleider.

Voor ons ambulante werk in regio Woerden zoeken wij een sportieve jeugd- en gezinsbegeleider (SKJ-geregistreerd) die voor 24-36 uur aan de slag wil.

bekijk de vacature
collega gezocht (24-36 uur)

jeugd- en gezinsbegeleider in Haarlem

Voor ons ambulante team in regio Haarlem zoeken wij meerdere jeugd- en gezinsbegeleiders (SKJ-geregistreerd) die voor 24 tot 36 uur aan de slag willen.

bekijk vacature
collega gezocht (24-36 uur)

gedragswetenschapper

Als gedragswetenschapper zet je jouw kwaliteiten in ter ondersteuning van de professionals van ZIJN., zowel individueel als in teamverband. Jouw rol is adviserend en coachend op inhoudelijk vlak. Je ondersteunt professionals bij het analyseren van complexe situaties en denkt mee over de vervolgstappen die zij kunnen zetten.

Bekijk de vacature

open sollicitatie.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur dan een open sollicitatie.