werken bij ZIJN. in zorg

werken bij ZIJN. in zorg

zijn_paars maakt werk van zorg

jouw nieuwe baan.

ZIJN. is een groeiende zorgorganisatie met het verlangen dat mensen tot herstel komen. Daarom bieden wij ambulante zorg aan jeugd en volwassenen. Door onze groei zijn wij regelmatig op zoek naar o.a. ambulant begeleiders met een SKJ registratie. Bekijk direct onze openstaande vacatures!

direct naar vacatures
wij zijn_roze er voor jou

wat wij bieden.

Goede zorg begint met een gezond team van collega’s die in hun omgang met elkaar het verschil maken. Hierin is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij je verder kan groeien. Wij zijn er voor jou, zodat jij er kan zijn voor de zorgvragers.

  • Een plek binnen een betrokken team.
  • Wekelijks overleg met de zorgcoördinator, intervisie en altijd een leiddinggevende beschikbaar om mee te sparren. Je staat niet alleen.
  • Ruimte om je te ontwikkelen via ons eigen leer- en ontwikkelplatform, ZIJN. academy.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.
collega gezocht (24-36 uur)

jeugd- en gezinsprofessional in regio Utrecht-West.

Voor ons mooie ambulante team in regio Utrecht-West zoeken wij meerdere jeugd- en gezinsprofessionals (SKJ-geregistreerd) die mee willen bouwen aan onze missie!

bekijk vacature
collega gezocht (24-36 uur)

begeleider moeder- en kindhuis

ZIJN. heeft voor de uitbouw van het ons team in het ‘Moeder en Kind Huis’ in Cadier en Keer (naast Maastricht) vacatures voor nieuwe collega’s die voor 24 tot 36 uur per week aan de slag willen. 

bekijk vacature
collega gezocht (24-36 uur)

jeugd- en gezinsbegeleider in Haarlem.

Voor ons ambulante team in regio Haarlem zoeken wij meerdere jeugd- en gezinsbegeleiders (SKJ-geregistreerd) die voor 24 tot 36 uur aan de slag willen.

bekijk vacature
collega gezocht (24-36 uur)

jeugd- en gezinsprofessional/ begeleider contactherstel tussen ouder en kind(eren).

Voor ons mooie ambulante team in regio Utrecht-west zoeken wij meerdere jeugd- en gezinsprofessionals (SKJ-geregistreerd) die mee willen bouwen aan onze missie!

bekijk de vacature
collega gezocht (24-36 uur)

jeugd- en gezinsprofessional in regio Foodvalley.

Als jeugd- en gezinsprofessional begeleid je jeugdigen en hun ouders, voer je regie, en evalueer je. Je houdt er van om vanuit relatie te werken en deze op te bouwen naar een vertrouwensband. ZIJN. gelooft in het belang van deze relatie. Ook jouw kennis van de omgeving, het netwerk en zorgvuldig bijhouden van de dossiers is belangrijk. De diversiteit aan contacten en taken maken de functie tot een dynamische baan met veel verantwoordelijkheid.

bekijk vacature

open sollicitatie.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur dan een open sollicitatie.