overstap naar de hulpverlening

overstap naar de hulpverlening

ZZP’er in beeld

Eyup aydin.

even voorstellen.

“Ik ben afgestudeerd in Handel en Verkoop, maar via mijn vrouw heb ik de overstap gemaakt naar de hulpverlening. Wanneer ik haar ophaalde van haar werk, had ik geweldige gesprekken met haar cliënten. Achteraf hoorde ik dan dat zij mijn vrouw vroegen wanneer ik weer zou komen. Hierdoor werd de hulpverlener in mij wakker. Ondertussen werk ik alweer tien jaar in de zorg.”

Eyup straalt rust uit. Jongeren die vaak vol emoties zitten en op zoek zijn naar stabiliteit en veiligheid, zijn daarom graag in zijn buurt. Eyup is eerlijk en geduldig, maar ook streng als het moet. Zelf vindt hij elke doelgroep mooi, “zolang er maar hectiek is”. Daarom past het ondernemerschap bij Eyup en werkt hij graag bij projecten via ZIJN.

echt betrokken.

“Ik werk graag voor ZIJN., omdat het bijna voelt als familie. Er is een grote loyaliteit richting werkers en ik voel mij welkom en gehoord. ZIJN. is echt betrokken bij de projecten die via hen lopen. Wanneer iets niet goed verloopt, wordt de tijd genomen om samen met mij te zoeken naar een oplossing.

Er is oog voor mijn kwaliteiten en hierdoor werk ik op projecten die goed bij mij passen. De juiste match is belangrijk, het draait niet alleen om het snel opvullen van diensten.”

meer weten.

Samen maken we werk van zorg. ZIJN. Bemiddeling heeft een breed netwerk van zorgprofessionals, zoals Eyup. Benieuwd wat ZIJN. voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

bekijk ook

  • testimonial.
  • een directe zorgprofessional die al veel voor mensen heeft betekend.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • een verbinder die herkend wordt aan haar lach.
  • ditZIJNwij
  • testimonial.
  • warm in de betrekking, duidelijk op de inhoud.
  • ditZIJNwij