zijn op school

zijn op school

zijn_zwart op school

Als onderwijsinstelling ben je verantwoordelijk voor de kinderen en jongeren waar jij zorg over draagt. Soms kom je hierbij handen tekort. ZIJN. biedt daarom ook zorg in de klas en maakt daarbij gebruik van een groot netwerk aan docenten en pedagogisch medewerkers.

pedagogisch medewerkers en docenten

personeel nodig.

Goed onderwijs begint met goede leraren voor de klas. Soms is er door omstandigheden een tekort aan personeel op een school. Dit lossen we graag voor je op.

ZIJN. heeft een breed netwerk aan pedagogisch medewerkers en docenten. Neem contact op met onze coördinatoren en in 95% van de gevallen vinden zij een passende onderwijsprofessional die je team kan versterken.

Wij leveren onze diensten o.a. voor AloysiusstichtingAntonius School en Ronduit Onderwijs.

kinderen of jongeren met extra zorgbehoefte

persoonlijke aandacht.

In de klas kan soms een enkel kind of jongere voor veel onrust zorgen. Door hem of haar specifieke zorg te bieden, creëer je weer rust in de klas en de juiste zorg voor het individu.

“Op een dag kwam Samuel* letterlijk zijn bed niet meer uit. Ouders, school en ook de leerplichtambtenaar wisten niet meer hoe ze hem in beweging konden krijgen. Hij had iemand nodig die aandacht voor hem had in de klas.”  Lees het hele verhaal.

Wij bieden zorg in de klas, zowel in het regulier onderwijs, speciaal basisonderwijs (SBO) als voorgezet speciaal onderwijs (VSO).